Logicline
Céginformáció Szoftver fejlesztés Informatikai tanácsadás Kapcsolat
Fejléc dekoráció
spacer

# #
RFID
SMSC
VOIP

#
SMSC

Az SMSC (Short Message Service Center) alkalmazások célja a mobil kommunikációból ismert SMS/MMS üzenetek küldése illetve fogadása.

Napjainkban számos célja használják az SMSC kapcsolatot megvalósító alkalmazásokat, a marketing, a szavazások és a mobil fizetési rendszerek megvalósítása során. Cégünk több projektben részt vett már, amely során nagy tömegű SMS üzenetek küldése és fogadása során valósítottunk meg különböző üzleti folyamatokat. Bár a bankkártyás fizetés elterjedése folyamatosan fejlődik, hazánkban internet történő fizetések esetén jelenleg még előítéletekkel terhes, ezért a szolgáltatók illetve kereskedők alternatív megoldásokat keresnek.

A bankkártyás fizetés egyik alternatívája a mobiltelefonnal történő fizetés (macropayment). A mobil fizetés előnye, hogy a kereskedő számára leegyszerűsítődik a szolgáltatás díjának behajtása, ugyanis azt a mobil operátorok vállalják magukra, a fizetés mégis egyszerű és megbízható az ügyfelek számára.

Cégünk korábbi projektjei során megbízható, nagy terhelhetőségű SMS küldő és fogadó illetve mobil fizetési rendszereket fejlesztett

•  EMI/UCP SMSC interfészhez

•  PannonFutár interfészhez

•  CMPS interfészhez

Amennyiben az Ön cége számára is hasznos lehet a fizetési vagy marketing csatorna ezen irányú bővítése, cégünk készségesen áll rendelkezésére.


#
Logicline © 2000 - 2024. All Rights Reserved    Design : Happy Média